Oppussing

OSLO OPPUSSING har erfaring med å lede store og små oppussingsprosjekter fra konseptutvikling til ferdigstilling. Ønsker du godt håndverk og vil gjøre endringer i din bolig eller forretning, så kan vi ordne dette og lede prosjektet for deg.

I oppussingen legger vi stor vekt på kvalitet og at utført arbeid er lovmessig faglig godkjent. Vi vektlegger at våre prosjekter går ryddig for seg slik at du som kunde trygt kan glede deg til prosjektslutt. Ta gjerne kontakt i dag så finner vi en kreativ løsning etter dine behov. 

Kvalitet til god pris

Vi pusser opp med et solid team av snekkere, flisleggere, rørleggere og elektrikere. En prosjektansvarlig vil holde tett kontakt med deg, slik at du som kunde kan være trygg på at arbeidet blir utført etter ønske. Vi er effektive i arbeidet vi gjør og gjør det vi kan for å holde alle kostnader nede, men uten at dette går utover kvaliteten i arbeidet.

 

Befaring med taksering

Vi tilbyr også befaring med taksering. Her vil kunden få vite hva boligens verdi ligger på og hvilke tiltak som kan bidra til å øke verdien på boligen. Med andre ord kan man forutspeile avkastningen på investeringen man legger inn i oppussingen. Arbeidet utføres av en godkjent takstmann, og prisen er svært rimelig. Taksering av fast eiendom forutsetter at takstmannen kan analysere eiendommens fysiske egenskaper, de juridiske forholdene og de økonomiske forholdene. Taksering av fast eiendom forutsetter også takstmannen har en forståelse for hvilken betydning taksten har og hvilken rolle takstmannen har.

Kontakt